Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier, via e-mail of bel ons op 050 41 88 21

Contacteer ons vrijblijvend via het contactformulier, via e-mail of bel ons op 050 41 88 21

logo-brusselle.png

Al 30 jaar lang is Brusselle uit Blankenberge specialist in ramen, deuren, vliegramen, zonwering, rolluiken in de regio Brugge – Blankenberge – Oostende

Alle buitenschrijnwerk voor élke toepassing

Uw buitenschrijnwerk bepaalt het imago van uw huis. Vernieuwt u uw ramen en deuren, dan krijgt uw huis er een totaal andere look voor in de plaats. Brusselle specialiseert zich al 30 jaar in het vakkundig plaatsen van buitenschrijnwerk.

 

U vindt bij ons het meest complete aanbod. Hiermee bieden wij een antwoord op elke bouwstijl, elk budget en elke afwerkingsgraad.

 

Wij maken u wegwijs in de mogelijkheden en voordelen van zowel pvc, aluminium als hout. Zodat u uiteindelijk een keuze maakt, waar u 30 jaar later nog steeds achter staat.

Belgische topkwaliteit

Wij maakten van een perfecte uitvoering onze troef. Onze vakmannen scholen zich continu bij in de nieuwste montagetechnieken rechtstreeks bij de fabrikant. Hiermee vermijdt u meteen problemen die anders jaren later hun uitweg vinden.

 

Brusselle kiest resoluut voor Belgische topproducenten. Voor onze ramen en deuren vertrouwen we als officieel verdeler op Profel. Dat garandeert u innovatieve toepassingen van eigen bodem. Als Feneko-verdeler haalt u met Brusselle stevige, stijlvolle vliegenramen binnen. De zon houden wij bij u buiten met zonwering en rolluiken van Wilms.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen. Privacyverklaring